Wie ben ik?

Het klinkt als een filosofische vraag, maar misschien wil je wel weten wat ik doe en wie ik ben. 

Ik hou ervan om bezig te zijn. Op een creatieve, efficiënte manier problemen aanpakken, geeft me het gevoel iets te kunnen betekenen voor de samenleving. Daarbij kan humor vaak helpen de scherpe kantjes weg te vijlen.

Als inwoner van een superdiverse buurt ken ik de problemen, maar zeker ook de rijkdom die een een mix van culturen, overtuigingen en levensbeschouwingen met zich meebrengt. Ik ben een inwijkeling in Antwerpen, maar ik hou van mijn stad, van hoe ze me steeds weer kan verwonderen. Vanuit die liefde voor 'A' ben ik gemeenteraadslid geworden voor de N-VA.

De N-VA was voor mij een logische keuze, aangezien ik geloof in een sterk, modern en onafhankelijk Vlaanderen. Daarenboven is de N-VA de enige partij die een realistische kijk heeft op de wereld, de problemen durft te benoemen en valabele oplossingen biedt.

Voor ik freelance copywriter werd, was ik acht jaar leerkracht Latijn en Nederlands. In 2015 zette ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap en richtte ik 'Getaald' op. Ik weet dus heel goed wat het is om leerkracht te zijn, maar ken ook de mooie en minder mooie kanten van het leven als zelfstandige.

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met me op.

 

Dossiers

Cultuur
Kinderopvang
Fietsen
Onderwijs
Dierenwelzijn
Evenementen

VOLG LISA OP...